Bereikbaarheid GLTT Campus Rode

Trein

De GLTT ligt op 230 m van de treinhalte “De Hoek”.

Deze treinhalte ligt tussen de stations van Sint-Genesius-Rode en Waterloo op de lijn Brussel- Nijvel – Charleroi.

Meer info: www.b-rail.be

Bereikbaarheid GLTT campus Rode trein

Bus

U kunt de GLTT-Campus Rode bereiken met volgende bussen

Bus 155: Halle - Sint-Genesius-Rode - Drogenbos

Bus 155: Halle – Sint-Genesius-Rode – Drogenbos

Vanuit Halle: de bus vertrekt aan het Ziekenhuis in Halle en rijdt via St-Rochus, Essenbeek, Dworp en Alsemberg naar Sint-Genesius-Rode.
Afstappen aan de halte: “Den Hoek – Kerk” Campus Rode bevindt zich op 100m.
Vanuit Drogenbos: de bus vertrekt aan Drogenbos Shopping en rijdt via Ukkel, Linkebeek naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan de halte: “Den
Hoek – Kerk” Campus Rode bevindt zich op 100m.

Meer info: www.delijn.be

Bus 136: Alsemberg - Sint-Genesius-Rode - Groot-Bijgaarden

Bus 136: Alsemberg – Sint-Genesius-Rode – Groot-Bijgaarden

Vanuit Alsemberg: de bus vertrekt aan het Winderickxplein. Afstappen aan “Station Sint-Genesius-Rode”. De weg naar de Campus Rode is aangegeven met pijlen. Stapafstand: 10 minuten.
Vanuit Groot-Bijgaarden: de bus vertrekt aan de Gossetlaan en rijdt via Dilbeek, Molenbeek, Anderlecht, Brussel-Zuid, Sint-Gillis, Elsene, Ukkel naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan “Station Sint-Genesius-Rode”. De weg naar de Campus Rode is aangegeven met pijlen. Stapafstand: 10 minuten.

Meer info: www.delijn.be

Bus 137: Alsemberg - Sint-Genesius-Rode - Dilbeek

Bus 137: Alsemberg – Sint-Genesius-Rode – Dilbeek

Vanuit Alsemberg: de bus vertrekt aan het Winderickxplein. Afstappen aan “Station Sint-Genesius-Rode”. De weg naar de Campus Rode is aangegeven met pijlen. Stapafstand: 10 minuten.
Vanuit Dilbeek: de bus vertrekt aan de Stelplaats in Dilbeek en rijdt via Molenbeek, Anderlecht, Brussel-Zuid, Sint-Gillis, Elsene, Ukkel naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan “Station Sint-Genesius-Rode”. De weg naar de Campus Rode is aangegeven met pijlen. Stapafstand: 10 minuten.

Meer info: www.delijn.be

Bus 365a: Brussel - Charleroi

Bus 365a: Brussel – Charleroi

Vanuit Brussel: de bus vertrekt aan het Zuidstation en rijdt via Sint-Gillis, Elsene en Ukkel naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan de halte: “Grote Hut”. Campus Rode ligt op 15 minuten stapafstand.
Vanuit Charleroi: de bus vertrekt aan “Charleroi-Sud” en rijdt via Dampreny, Lodellinsart, Jumet, Gosselie, Mellet, Frasnes-Lez-Gosselies, Baisy-Thy, Genappe, Lasne-Plancenoit, Waterloo naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan de halte: “Grote Hut”. Campus Rode ligt op 15 minuten stapafstand.

Meer info: www.tec-wl.be

Bus W: Brussel - Waterloo - Braine-l'Alleud

Bus W: Brussel – Waterloo – Braine-l’Alleud

Vanuit Brussel: de bus vertrekt aan het Zuidstation en rijdt via Sint-Gillis, Elsene en Ukkel naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan de halte:
“Grote Hut”. Campus Rode ligt op 15 minuten stapafstand.
Vanuit Braine-l’Alleud: de bus vertrekt aan hat station en rijdt via Waterloo naar Sint-Genesius-Rode. Afstappen aan de halte: “Grote
Hut”. Campus Rode ligt op 10 minuten stapafstand.

Meer info: www.tec-wl.be