Chinees leren aan de GLTT

China is niet langer de grote onbekende voor ons Westerlingen. Uit het economisch nieuws is China niet meer weg te denken . En ook toeristisch kunnen we niet meer naast China kijken. Meer en meer Westerse toeristen trekken naar China en ook omgekeerd krijgen we in het Westen jaar na jaar meer Chinese toeristen over de vloer.
Chinees leren is dan ook letterlijk je grenzen verleggen! Het is de meest gesproken taal ter wereld, de taal van de toekomst… en een serieuze uitdaging!

Chinees is in geen enkel opzicht te vergelijken met een Europese taal. Toch zal je vanaf de eerste les Chinees leren spreken en schrijven. En bij wijlen zal Chinees leren lijken op zangles! De vier tonen die het Chinees rijk is, moeten immers onder de knie gekregen worden!

Wie contacten heeft of zal onderhouden met dit immense land, komt een stuk verder met een goede basisbeheersing van de Chinese taal. Chinezen appreciëren het enorm te weten dat hun gesprekspartner niet enkel openstaat voor zaken, maar ook daarnaast bewijst open te staan voor de Chinese taal en zijn cultuur. In de Chinese lessen komen dan ook geregeld items aan bod, waardoor je de Chinese cultuur en zijn volk beter zal leren begrijpen.