Cursus Duits aan de GLTT

In Europa hebben ca 101 miljoen mensen Duits als moedertaal. Wereldwijd zijn er 120 miljoen Duitse moedertaalsprekers en Duits is ook de derde meest populaire onderwezen vreemde taal in de wereld. Duits is een hele belangrijke taal voor de handel vanwege het economische belang van landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oosternrijk in de zakenwereld. Heel wat grote Duitse bedrijven hebben filialen in België. In het bedrijfsleven is de kans dus groot dat je een aantal Duitse collega’s hebt.

Op de arbeidsmarkt heb je met kennis van het Duits extra troeven om je van de grote groep sollicitanten te onderscheiden. De vraag naar Duits is immers overal groter dan het aanbod. Kortom: kennis van het Duits maakt het verschil!

Door hun geografische verscheidenheid, interessante steden en vele recreatiemogelijkheden zijn Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg ook het hele jaar door aantrekkelijke vakantielanden. En als je met de plaatselijke bevolking een gesprek in het Duits kan aanknopen, krijgt je vakantie zeker en vast een meerwaarde!
Ben je er nog altijd niet van overtuigd, dat Duits een belangrijke taal is? Schrijf je dan gewoon in voor een cursus Duits aan de GLTT en ervaar, dat je Duits ook kan leren, gewoon omdat het leuk is. De GLTT biedt cursussen Duits aan, zowel voor volledige beginners als voor mensen die al een mondje Duits spreken. Via een instaptest wordt uw niveau van de Duitse taal getest. In de les aan de GLTT staat de communicatieve aanpak centraal. Je zal het merken, reeds na enkele lessen kan je al een mondje Duits spreken.