Russisch leren aan de GLTT

Rusland spreekt wellicht nog steeds tot de verbeelding van menig onder ons. Toch is Rusland al lang geen verre, geïsoleerde grootmacht meer. Rusland staat inmiddels veel dichter bij het westen dan we misschien wel denken. Er wonen intussen tal van Russen in Europa, en ook op vakantie ontmoeten we steeds vaker Russen. Wij gaan ook makkelijker naar Rusland als toerist of voor zaken. Op onze wereldbol zijn er maar liefst 165 miljoen mensen die als eerste taal Russisch spreken, en nog eens 115 miljoen die het vlot gebruiken als tweede taal.

Russisch leren is dan ook relevanter dan ooit. Wij aan de GLTT willen je hier graag bij begeleiden. Onze leerkrachten zijn gepassioneerd door Rusland en het Russisch en bedreven in het onderwijs van deze boeiende taal.

Leer opnieuw schrijven zoals in het eerste leerjaar! Hoewel het Russische alfabet natuurlijk nogal anders is dat het onze, zullen de gelijkenissen tussen onze talen en het Russisch je wellicht verbazen, met name op het vlak van woordenschat en grammatica. Gelukkig heeft het Russisch toch nog zijn eigen kantjes die het onweerstaanbaar en meeslepend maken om er jaren door geboeid te worden.

Russisch is de taal van literaire klassiekers, van geschiedschrijvers, economen, wetenschappers, mensen op straat en op vakantie, misschien wel van uw vrouw of man, van uw schoonzoon of- dochter, of van uw volgende collega…
Leer Russisch aan de GLTT en verleg uw grenzen op professioneel, persoonlijk en sociaal vlak. Ontdek met ons de gelijkenissen en verschillen die Rusland zo aantrekkelijk maken.